Tjenester

Våre løsninger hjelper deg å komme i mål

Vi utvikler løsninger for å gjøre din hverdag og arbeidsdag enklere. Få en profesjonell hjemmeside for din bedrift, med markedets ledende CSM system; WordPress. Vi designer og utvikler hjemmesiden etter dine ønsker, og bistår med markedsføring og SEO. E-postkampanjer er fremdeles en av de mest effektive måtene å få kunder på, vi kan designe epost og landingsside for din bedrift.

Design

Alle bedrifter burde ha en egen hjemmeside, enten det er som et digitalt visittkort eller for aggressiv markedsføring og anskaffelse av leads. Vi har bred kompetanse innen webdesign og lager et helt eget design for din hjemmeside. Hvis du ønsker å designe siden selv, eller bruke eksterne designere, kan du sende oss dine skisser, så setter vi det sammen.

Siden 2015, har over 50% av nettsurfing og søk i Google kommer fra mobile enheter. Er din hjemmeside mobilvennlig? Vi kan hjelpe deg!

Utvikling

Få en spesialutviklet modul / utvidelse til din hjemmeside, for å løse dine behov. Vi har kompetanse innen det meste fra WordPress til ASP .NET. Vi har jobbet med noen av de beste innen varslingssystemer og sikkerhet, og leverer ferdige løsninger som du kan stole på.

Vi utvikler applikasjoner som erstatter manuelt arbeid. Enten du trenger å koble sammen forskjellige systemer, eller utvikle automatiske svarløsninger. Vårt fokus er å spare deg både tid og penger! Ta kontakt for en prisvurdering.

Markedsføring

Vi har lang erfaring med Google Tag Manager, Analytics, Search Console, og Adwords. I tillegg forstår vi søkemotoroptimalisering, og vet hvilke grep som skal til for å gjøre din hjemmeside mer synlig og få bedre plassering i søkeresultatene.

De fleste tror nok at epostkampanjer er dødt, de tar feil! E-post blir brukt mindre og mindre for privat kommunikasjon. Dette gjelder også SMS. I dag bruker de fleste ett eller flere sosiale medier for å holde kontakten med venner og familie. Nettopp derfor har e-postkampanjer blitt mer og mer effektive de siste årene.

Epostkampanjer er omtrent 40 ganger mer effektivt enn kampanjer på sosiale medier! Rekkevidden til e-post har også økt de siste årene, fordi alle har en epostklient på sin smarttelefon. Be om tilbud på epostkampanje eller nyhetsbrev.