Personvernerklæring

Personvernerklæring

Web Management AS er behandlingsansvarlig for webmanagement.no, og dermed ansvarlig for at behandling av personopplysninger skjer i tråd med norsk personvernlovgivning (personopplysningsloven).

Deling av innlegg

Når du deler innlegg, legges informasjonen inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Kontaktskjema

Alt som sendes inn via kontaktskjema på denne nettsiden blir lagret i vår database. Vi bruker opplysningene for å besvare spørsmål, sende tilbud, og til øvrig oppfølging vedrørende den innsendte saken.

Du kan når som helst etterspørre at vi avbryter kontakten. Da sletter vi også dine opplysninger fra databasen.

Påmelding av nyhetsbrev

Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev, og motta periodiske e-poster med informasjon, og tilbud på, våre tjenester.

Vi lagrer navn og e-postadresse til alle som melder seg på i en tabell i vår database. Opplysningene blir ikke brukt til annet enn sending av nyhetsbrev. Vi deler heller ikke opplysningene med andre, og tillater ikke tredjeparter å sende nyhetsbrev på våre vegne.

Du kan melde deg av når som helst ved å følge en lenke i e-posten, eller ved å ta kontakt. Ved avmelding blir dine opplysninger slettet fra databasen.

Webanalyse

Vi samler inn anonyme opplysninger om besøkende på våre nettsider via Google Analytics og ved sporing fra Facebook og Twitter. Formålet er å utarbeide statistikk om brukerflyt og konvertering.

Vi bruker denne dataen for å forbedre innholdet på siden, og tilspisse våre innsatser i markedsføring av bedriften.