Om oss

Vår visjon

IT-bransjen endrer seg kjapt, og alle bedrifter som ikke henger med i svingene kan fort bli kastet av lasset. Dette gir mange muligheter, men også mange utfordringer. Vi ønsker å hjelpe din bedrift å få mest mulig ut av de mulighetene dere har, og å løse de utfordringene som holder dere tilbake.

Våre verdier

Ærlighet varer lengst har vi alle hørt. Vårt mål er å bygge en bedrift som varer. Derfor bygger vi den på ærlighet, åpenhet, og respekt. Vi ønsker ikke å tjene penger på lureri eller misforståelser, men på å levere gode løsninger som våre kunder trenger.

Vi foretrekker samarbeid

Med godt samarbeid kommer også gode løsninger. Hadde vi bygget løsninger kun for oss selv, ville de vært veldig annerledes med tanke på design og funksjonalitet. Det er kundene som skal bruke løsningene vi utvikler, derfor mener vi at de burde være med på utviklingen og utformingen. Dette fjerner også mye av behovet for opplæring og support.

Vi holder dere alltid informert

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å gjøre mest mulig av jobben selv. På denne måten sparer man penger, og kunden blir ikke avhengig av enda en ekstern leverandør. Det er ikke uvanlig at utviklere tar seg godt betalt for å gjøre svært enkelt arbeid. Når vi kommer over enkelt arbeid, så forteller vi dette til våre kunder så de får anledning til å gjøre det selv. Vi har tro på en gjennomsiktelig utvikling, hvor vi holdere dere informert gjennom hele prosessen.

Send oss en melding på kontaktsiden, for en uforpliktende samtale om deres IT rutiner og eventuelle utfordringer.