Forbedre hastigheten på hjemmesiden med nettleserbufring

Hastigheten til en hjemmeside handler om hvor fort den blir lastet inn, med andre ord; hvor lenge brukeren må vente på å se og samhandle med innholdet på siden.

Det har selvfølgelig med brukervennlighet å gjøre, men det påvirker også plasseringen til hjemmesiden i Google og andre søkemotorer, både direkte og indirekte.

Fortsett å lese «Forbedre hastigheten på hjemmesiden med nettleserbufring»

Opphavsrett og «Monkey Selfies»

Det kan være vanskelig å finne de rette bildene for å promotere din bedrift, produkter, eller nettsted.

Vel, ikke egentlig… å finne bildene er lett. Men man oppdager fort at man har havnet på shutterstock eller en tilsvarende side, hvor det koster penger å få bruke bildene.

Fortsett å lese «Opphavsrett og «Monkey Selfies»»

Fra skisse til ferdig hjemmeside

Når man skal designe et produkt så er det lurt å starte med papir og blyant. Dette er en enkel måte å lage utkast på, og man får testet ut nye idéer uten at det tar for mye tid. Men hvordan får man fra skisser til en ferdig hjemmeside?

Fortsett å lese «Fra skisse til ferdig hjemmeside»

Mobiltilpasning av hjemmeside

En hjemmeside som ikke er mobilvennlig vil gå glipp av mye trafikk fra diverse søkemotorer. Den vil også få problemer med konvertering av besøkende. Dette vil også gi siden en høyere fluktfrekvens, som i sin tur også påvirker plasseringen i Google, men hvordan kommer man ut av denne onde sirkelen?

Fortsett å lese «Mobiltilpasning av hjemmeside»

Konsekvensene hacking kan ha for din hjemmeside

Noe av det mest slitsomme man kan oppleve som eier av en hjemmeside, er hacking. Ikke bare er det et slit å tette sikkerhetshull, og rydde opp på siden, men hjemmesiden vil også lide et stort tap i tillit hos både nåværende og potensielt fremtidige kunder.

Fortsett å lese «Konsekvensene hacking kan ha for din hjemmeside»

Hvorfor velge WordPress og WooCommerce?

Når man skal drive en hjemmeside, enten som bedrift eller privat, så lønner det seg veldig å bruke et publiseringssystem (CMS), da dette gir et godt grunnlag både med tanke på design, utforming, funksjonalitet, og sikkerhet. Vi anbefaler å bruke WordPress for hjemmeside med WooCommerce for nettbutikk, da disse har vist seg å være de mest pålitelige, og brukervennlige, samt at de har størst oppslutning, support, og størst utvalg av utvidelser.

Fortsett å lese «Hvorfor velge WordPress og WooCommerce?»

Er din hjemmeside konkurransedyktig?

Vi kan hjelpe din bedrift med å få en responsiv hjemmeside

Det er svært mange bedrifter med hjemmesider som ikke er tilpasset smarttelefoner, eller som inneholder utdatert informasjon, har lenker som ikke virker og bilder som enten tar lang tid å laste, eller ikke lastes i det hele tatt. Selv små bedrifter tjener på en responsiv hjemmeside!

Fortsett å lese «Er din hjemmeside konkurransedyktig?»